Kryptokeskustelu.org
- Kaikki kryptovaluutoista -


Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Markettilippis

Sivuja: 1 2 3 ... 11
1
ICX:a saa 25kpl kun rekisteröi itsensä www.velic.io. Lisäksi osallistuu arvontaan missä voi voittaa:
1st prize / 1 winner 12,000ICX
2nd prize / 5 winners 4,000ICX
3rd prize / 10 winners 800ICX

Vaatii toki taas passin kuvan lähettämisen ja muut sähläykset :(

2
Muut kryptovaluutat / Vs: ICON (ICX)
« : To 14.02.2019 klo 09:27:41 »
Iconissa ajattelee väkisinkin niitä -18 tammikuun 12 dollarin hintoja. Kaikki on kuitenkin projektin kohdalla ennallaan (hype vaan laantunut ja ilmat pihisseet pois) ja tosiaan isoa tukea takana, niin miksei vähintään noihin hintoihin pääsisi? Ja jos nyt saa tuhat ICX:a parilla sadalla, niin kyllä kaikilla kryptosijoittajilla tuommonen pompsi vähintään pitäisi olla.  Onko muuten stakettamisesta tietoa, koska tulossa? TG:ssä lueskelin että 12% vuosituottoa olisi tuolla tulossa mikä olisi kyllä varsin mukava.

3
Ethereum / Vs: ETH hinta
« : To 14.02.2019 klo 09:23:25 »
Onhan se komiaa kuitenkin koko kolikko ja kun nyt vielä edullisesti niin miksei. Jos tästä bullrunit lähtee niin varmasti ETH moninkertaistaa nyt sisään laitetun sijoituksen.

4
Muut kryptovaluutat / Vs: ICON (ICX)
« : Ma 11.02.2019 klo 10:37:08 »


+ Taasen noussut huhuja Samsungin yhteistyöstä. TG:ssä höpistiin että uudessa S10:ssä olisi lompakko ICX:lle mutta tuo taidettiin lopulta sivuuttaa huhuna? Joka tapauksessa Korea on teknologia ja kryptohullua kansaa, ja ICON markkinoilla isosta dropista huolimatta jättiläinen.

Ostaisin lisää jos pystyisin. Vielä saa halvalla.

5
Markkinaennusteet ja tekninen analyysi / Vs: Joko pohja meni?
« : Ma 28.01.2019 klo 16:50:42 »
Jaahas, mennäänkö tällä kertaa koputtelemaan 3k$ rajaa? Helmikuussa lomarahoja, mikäs tässä.

6
Media ja some / Vs: Pieniä uutisia
« : To 17.01.2019 klo 13:36:20 »
Kryptovaluutta ethereumin päivityksestä löydettiin vakava haavoittuvuus

Kryptovaluutta ethereumin seuraava suurpäivitys oli käytännössä julkaisua vaille valmis, kun ChainSecurityn tietoturvatutkijat löysivät siitä vakavan haavoittuvuuden. Mikäli hyökkääjä olisi iskenyt siihen, hän olisi voinut ryystää muiden bittitilejä täysin tyhjäksi.
Se olisi tehnyt ethereumin vakavasti otettavuudesta selvää, sillä se olisi ollut jo toinen ryöstön mahdollistava haavoittuvuus lyhyen ajan sisään.

Zdnetin mukaan kryptoraharyöstö olisi tapahtunut ethereumin smart contract -ominaisuuden kautta. Sen avulla käyttäjät voivat kasata rahojaan yhteen jotain tiettyä käyttötarkoitusta varten, ja tästä yhteisestä rahavuoresta saa varoja ulos ennaltamääritetyillä ehdoilla.

Bugin ansiosta hyökkääjä olisi voinut vetää smart contractiin sidottuja varoja ulos ehtojen ohi, muiden osallistujien tietämättä, ja vieläpä tasan niin monta kertaa kuin vain huvittaa.
Toisin sanoen, hyökkääjä olisi voinut ryystää koko smart contractin sisältämän rahasumman itselleen.
Temppu olisi taatusti maksanut smart contractia käyttäville ethereumisteille miljoonia.
Ethereumin kehittäjien mukaan haavoittuvuudesta ei ehtinyt koitua kenellekään haittaa.

Lohkoketjupäivitys saapuu vain kaksi päivää aikataulusta myöhässä eli perjantaina 18. tammikuuta.

7
Pörssit / Vs: Binance on avannut GBP/EUR pörssinsä
« : To 17.01.2019 klo 13:34:33 »
En ole tuota KYCcimistä vielä suorittanut, joten en tiedä saako tuolta suoraan siirrettyä BTC:n Binancen puolelle (ala Coinbase), mutta olettaisin että se onnistuu koska muuten tuo olisi vähän niin ja näin.

Pakko kai sen noin on toimia, muuten on ratkaisuna suht tökerö.

8
Pörssit / Vs: Binance on avannut GBP/EUR pörssinsä
« : Ke 16.01.2019 klo 12:49:52 »
Huikeeta!

Tsekkasin nopeasti Binancen mobiiliappista enkä löytänyt miten homma toimii (en siis löytänyt mahdollisuutta ostaa BTC tai ETH euroilla. Noh, pitää katsoa myöhemmin koneelta.

Tänään lähdössä taasen tilipäivästä siivu ja nimenomaan Binanceen. Osa Linkkiin (tai jätän odottamaan jos vähän putoisi) ja loput Iconiin. Taidan pistää tuon kuitenkin sepana menemään Coinbasen kautta kun kuitenkin taidan ostot tehdä viikonloppuna. Kuluja tostakin tietty tulee. Jos kuukauden päästä sitten tällä uudella systeemillä.

e. Laitetaan nyt vielä että Binance myös lisäksi Linkin stablecoin parit.

Kaikesta huokuu valmistautuminen härkämarkkinoihin  :bull:

9
Tjaa.. Huonostihan se meni :D 2017 oli paljon parempi.

Positiivista: Talouden yhteistä rahaa jäi säästöön enemmän mitä aikoihin, ja ne ovat kasvaneet hitaasti  mutta varmasti matalariskisissä "varmoissa" rahastoissa. Näin ollen mitään suurempaa kuseen joutumista tässä tuskin on tiedossa, mutta eipä tällä rikastukaan.

Negatiivista:
a) "omaa rahaa" on kulunut helvetisti liikaa kaikkeen turhaan. Orastava taipumus uhkapeleihin pysynyt ennallaan ellei jopa pahentunut. Tuon rahan kun laittaisi aina jemmaan niin olisi elämä paljon helpompaa.

b) Kryptot on tänä vuonna luonnollisesti minullakin mennyt päin helvettiä. Näiden sotakassa on sulanut kovaa vauhtia. Tähän kun yhdistää sen että myin osakkeita alkuvuodesta siirtäessäni lisää kryptoihin keväällä, kun oltiin muka pohjilla, niin jälkiviisaana voi todeta että olipa helvetin huono ratkaisu. Tuolloin olisin naureskellut paskaisesti tämän hetkisille hinnoille :D Loppuvuodesta onneksi saatu vähän suuntaa käännettyä, osin yleisen markkinan nousun myötä + LINKki position avaamisen ansiosta joka on suorittanut ihan mukavasti viime ajat. Onneksi tuli ennen kuplan puhkeamista hyvää nousua ja jotain myytyäkin, eikä esim velkaa ole tullut näitä varten otettua niin mitään hirveää ei ole päässyt tapahtumaan. Mutta ei sitä äkkirikastumistakaan. Pahimmat sijoitusvirheeni olivat Fusion ja Adhive. Fusionionia ei ole enää (tajusin onneksi jossain kohtaa hypätä pois - silti tämä nyt taas näillä hinnoilla polttelee), mutta Adhiven lottopaskat on laskenut niin paljon että vituttaisi myydä. Pidetään lompsassa ja odotetaan ihmettä.

Vuosi 2019 odotukset:
Pörssi on koko vuoden epävarma tai rommaa isosti, sinne en laita mitään vuoteen pariin (tai en ainakaan osakkeisiin). Jos (toivottavasti kun - tämä olkoon itselle prioriteetti #1 vuonna -19) omaakin rahaa jää enemmän yli niin siirrän käteiskassaan ja ennenkaikkea kryptoihin. Uskon että kryptoissa pohja on nähty tai tullaan näkemään parin kk sisällä, jotenka kuukausittaiset siirrot on ihan jees jo aloittaa. Tulen sijoittamaan isommin ainakin LINKiin ja Iconiin.
Koska luulen olevani ennustajanero ja ajoittamisen mestari, olen pyöritellyt päässäni ajatusta että nyt vuosi kaksi kryptoista otetaan kunnon nousut, jotka sitten siirretään tämän jälkeen osakkeisiin jotka tuolloin ovat pohjilla :D Mikä voisi mennä pieleen?!

10
Media ja some / Vs: Pieniä uutisia
« : To 10.01.2019 klo 12:01:15 »
Vanhaa uutista jo mutta pistetään nyt tänne..

Hakkerit mursivat kryptovaluutan lohkoketjun - bitcoinin luoja varoitti jo vuosia sitten

Hakkerit toteuttivat monimutkaisen kuprun.

Nokkelat hakkerit korkkasivat bittiraha ethereum classicin. Rosvot uudelleenkirjoittivat osan lohkoketjusta, jonka ansiosta he saattoivat pyöräyttää sitä uuteen järjestykseen. Näin vorojen myymät bittirahat palautuivat takaisin konnille, jolloin he saivat myytyä ne toistamiseen.

Ars Technica kertoo, että tällä tavalla hakkerit käyttivät 88 500 ethereum classicia kahteen kertaan tienaten tempullaan noin 400 000 euroa.
Koska rahoja ei suinkaan luotu tyhjästä, ne hävisivät yksityisomistajien tileiltä ja päätyivät konnien kouriin, josta ne näpsäkästi siirrettiin uusille omistajille.

Hakkerien käyttämää kikkaa kutsutaan rollback-hyökkäykseksi. Se jakautti ethereum classicin lohkoketjun kahtia, jolloin alkuperäinen lohkoketju korvattiin uudella. Tämän ansiosta hyökkääjät saattoivat kumota ketjussa olevia kauppoja, eli rahat palautuivat edelliselle omistajalle.
Kupru on kuitenkin erittäin vaikea toteuttaa. Teoriassa rollback-hyökkäys nimittäin vaatii vähintään 51 prosenttia lohkoketjun luomisessa käytetystä laskentatehosta.
Iskutapa ei ole entuudestaan tuntematon, sillä jo bitcoinin luoja Satoshi Nakamoto varoitti rollbackin vaarasta esitellessään digitaalisen rahan konseptia.

Tapahtuman johdosta kryptovaluuttakauppa Coinbase on keskeyttänyt ethereum classicin myynnin. Kraken Exchange on väliaikaisesti estänyt ethereum classicin tallentamisen ja nostamisen, kunnes bittirahan käyttö todetaan jälleen turvalliseksi.

11
No eipä tuolle hirmusesti ole hintaa lisää laitettu.

12
Vähän on sellainen kutina että hintaa sen verran ettei uutuuden hyödyt vs. hinta kiinnosta päivittämään. Kattellaan josko "alkurynnistyksen" jälkeen sitten vaihtaisi.

Mobiilisynkkaus toki jees.

13
Tehdään oma topic kun turhan kattava juttu pieniin uutisiin :kippis: :

Kryptotalvi jäädytti bitcoinin, miltä uusi vuosi näyttää? Asiantuntijat ennustavat: Käyttö lisääntyy, teknologia etenee ja uusi mahdollinen kupla näköpiirissä

Viisi vaikuttajaa arvioi Ylelle lohkoketjualan tulevaisuuden näkymiä. Kyselyyn vastasivat muun muassa litecoinin perustaja Charlie Lee ja Lightning Labsin toimitusjohtaja Elizabeth Stark.

Vuosi 2018 tarjosi kylmää kyytiä kryptovaluuttoihin sijoittaneille, kun tunnetuimman kryptovaluutan bitcoinin hintakupla puhkesi.
Joulukuussa 2017 bitcoinin vaihtokurssi kävi lähes 20 000 dollarissa. Nyt yksi bitcoin maksaa alle 4 000 dollaria.

Muut kryptovaluutat luisuivat perässä. Tammikuun 2018 huipulla kaikkien kryptovaluuttojen yhteenlaskettu markkina-arvo oli noin 830 miljardia dollaria. Vuoden viimeisenä päivänä luku oli sulanut vajaaseen 130 miljardiin dollariin.

Kun vuosi sitten elettiin kryptohuumaa, niin nyt alalla puhutaan kryptotalvesta.

Yle kysyi joulukuun alussa teknologiatapahtuma Slushissa vierailleilta viideltä lohkoketjualan vaikuttajalta heidän näkemyksiään alan tilanteesta.

Hintalaskusta oli hyötyäkin

Monet pikavoittoja tavoitelleet piensijoittajat menettivät viime vuonna paljon rahaa. Alan vaikuttajat arvioivat silti, että huuman haihtuminen on ollut eduksi lohkoketjuteollisuudelle.

Virtuaalivaluuttojen lisäksi lohkoketjuteknologiaa voi hyödyntää esimerkiksi tietokonepeleissä, sosiaalisen median palveluissa, tuotteiden toimitusketjujen seurannassa ja äänestämisessä.

Projektihautomo ConsenSysin sijoitusjohtaja Kavita Gupta arvioi, että kryptojen hintaromahdus on poistanut turhia projekteja, joiden perustajat halusivat ainoastaan kerätä rahaa laskemalla liikkeelle uusia kryptorahakkeita.

– Tämä on antanut monille sijoittajille syyn vaatia lisää vastuunkantoa ja läpinäkyvyyttä yrityksiltä, Gupta sanoo.

ConsenSys itsekin on joutunut vaikeuksiin kryptotalven takia. Lohkoketjualaa seuraava Coindesk-sivusto (siirryt toiseen palveluun) kertoi joulukuun alussa, että ConsenSys aikoo irtisanoa 13 prosenttia henkilökunnastaan. Yhtiöllä on noin 1 200 työntekijää.

Verkkojen hitausongelmiin odotetaan ratkaisuja

Lohkoketjualalla odotetaan edelleen laajojen ihmisjoukkojen käyttämän läpimurtosovelluksen tuloa markkinoille. Alalla on tiedostettu, että yksi lohkoketjuteknologian pahimmista pullonkauloista on verkkojen hitaus.
Pääomasijoitusyhtiö Pantera Capitalin sijoitusjohtaja Joey Krug kertoo, että lohkoketjut voivat tällä hetkellä käsitellä vain 10–15 arvonsiirtoa sekunnissa. Esimerkiksi maksukorttiyhtiö Visa kykenee useisiin tuhansiin siirtoihin sekunnissa.

Haasteena lohkoketjujen nopeuttamisessa on se, kuinka avointen hajautettujen tietokantojen turvallisuus voidaan taata, kun siirtojen lukumäärää kasvatetaan.

– Ensi vuoden loppuun mennessä tulevat teknologiset ratkaisut mahdollistavat siirtomäärien kasvattamisen satoihin kappaleisiin sekunnissa. Kun skaalautuvuusongelmat alkavat ratketa, niin näemme sovelluksia, joita ihmiset käyttävät päivittäin, Krug ennustaa.

Krug pitää mielenkiintoisena sovelluksena esimerkiksi Originia, joka on jakamistalouden mahdollistava protokolla.
– Sen avulla voit esimerkiksi vuokrata talosi vertaisverkossa Airbnb:n sijaan. Originin palvelumaksut ovat käyttäjille huomattavasti edullisemmat kuin Airbnb:llä.

Bitcoin-siirtojen nopeuttamiseksi kehitetään lohkoketjun päälle ohjelmoitua maksuprotokollaa Lightning Networkia eli salamaverkkoa, joka vauhdittaa bitcoin-siirtoja käyttäjien välisten maksukanavien avulla. Siirrot kirjataan bitcoin-lohkoketjuun vasta kun kanava suljetaan.

Salamaverkko on kasvanut tänä vuonna nopeaa tahtia. Vuoden alussa verkon muodostavia solmuja oli vain joitakin kymmeniä. 1ML -sivuston (siirryt toiseen palveluun) mukaan joulun alla solmuja oli jo yli 4 600. Verkon laajentumisen odotetaan jatkuvan ensi vuonna.

Käytettävyys paranee

Toinen este kryptovaluuttojen laajalle käyttöönotolle on ollut nykyisten käyttöliittymien kankeus.

Salamaverkkoa kehittävän Lightning Labsin toimitusjohtaja Elizabeth Stark kertoo, että yksi heidän tavoitteistaan on kehittää kännyköihin ja verkkoselaimiin käyttöliittymät, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä bitcoin-siirtoja napin painalluksella.

– Jatkossa yhä useammat yritykset hyväksyvät maksuja salamaverkon kautta. Ihmiset kehittävät pelejä ja verkkosivuja, joissa voi tehdä arvonsiirtoja salamaverkon avulla, Stark sanoo.

Myös Pantera Capitalin Joey Krug katsoo, että kryptovaluuttojen lähettäminen toisille käyttäjille helpottuu huomattavasti. Tällä hetkellä siirroissa käytetään osoitteita, jotka koostuvat pitkistä numero- ja kirjainsarjoista.

– Jatkossa ihmiset voivat lähettää kryptoja esimerkiksi osoitteeseen joeykrug.eth pitkän osoitteen sijaan. Tämä olisi mahdollista jo nyt, Krug sanoo.

Vuonna 2011 perustetun kryptovaluutta litecoinin keksijä Charlie Lee arvioi, että kryptorahakkeiden säilytystä ja käyttöä helpottavat laitteet yleistyvät ensi vuonna.

Lee nostaa esimerkeiksi taiwanilaisen älypuhelinvalmistaja HTC:n uuden Exodus-puhelimen, jossa on eristetylle mikrosirulle sijoitettu kryptovaluuttalompakko sekä luottokortin muotoisen CoolWallet-kryptolompakon, jolla saa bluetooth-yhteyden kännykkään.

– Uskon, että tulevaisuudessa kaikki uudet kännykät sisältävät kryptolompakon aivan kuten ne nyt varustetaan kameroilla. Se tapahtunee muutaman vuoden päästä, Lee sanoo.

Raketoivatko hinnat jälleen ylös?

Virtuaalivaluuttojen voimakkaasti heiluvien vaihtokurssien kehitystä on mahdoton ennustaa.

Viime vuonna ei nähty ensimmäistä kertaa, että 10-vuotiaan bitcoinin arvo tulee rytinällä alas. Kryptovaluutan lyhyessä historiassa vaihtokurssin jyrkät nousut ja laskut ovat seuranneet toisiaan.

Siksi monet alan vaikuttajista ovat optimistisia hintakehityksen suhteen pitkällä aikavälillä.

– Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näen karhumarkkinan eli hintojen laskun. Palautuminen kestää jonkin aikaa, ehkä vuosia. Tämä on normaalia kryptovaluutalle, Charlie Lee toteaa.

Sijoitusjohtajat Joey Krug ja Kavita Gupta arvioivat, että vaihtokurssit kääntynevät nousuun vuoden 2019 lopun ja vuoden 2020 puolivälin tienoilla.

Pantera Capitalin sijoitusjohtaja Joey Krugin mukaan syynä tähän ovat ensi vuonna avautuvat uudet kauppa- ja säilytyspalvelut. Niiden kautta institutionaaliset sijoittajat, kuten eläke- ja vakuutusyhtiöt, pankit ja sijoitusrahastot, pääsevät rahasäkkeineen kryptomarkkinoille.

– Tällä hetkellä esimerkiksi Yhdysvalloissa monet instituutiot eivät voi sijoittaa kryptoihin, koska sääntely vaatii niitä säilyttämään kryptovarojaan säännellyn varainhaltijan hallussa. Tällaisia riittävän tasokkaita palveluja ei ole vielä, Krug sanoo.

Esimerkiksi New Yorkin pörssiä operoiva Intercontinental Exchange on avaamassa kryptovaluuttojen kauppa- ja säilytyspaikan nimeltä Bakkt. Uusimman tiedon mukaan sen tammikuulle suunniteltua avausta on tosin lykätty (siirryt toiseen palveluun), koska se ei ole saanut hyväksyntää Yhdysvaltain viranomaisilta.

Pantera Capital on yksi Bakktiin sijoittaneista tahoista. Krug muistuttaa, että kryptovaluuttoihin ei kannata sijoittaa kuin sen verran, minkä on valmis menettämään kokonaan.

Arvopaperitokeneista uusi kupla?

Yle kertoi marraskuussa, että sijoitusmarkkinoille on tulossa arvopaperitokeneita, jotka ovat uudenlaisia lohkoketjussa sijaitsevia digitaalisia arvopapereita.

Ne vastaavat teknisesti kryptovaluuttoja, mutta niiden arvo on sidoksissa johonkin konkreettiseen omaisuuteen tai kohteeseen. Arvopaperitokenit voivat edustaa esimerkiksi listaamattoman yrityksen osakkeita tai omistusosuuksia kiinteistöistä.

Kavita Gupta ja Joey Krug arvioivat, että tänä vuonna arvopaperitokeneista alkaa tulla iso juttu ja niiden liikkeeeseenlaskut valtavirtaistuvat vuonna 2020.

Älysopimuksia kehittävän Mattereumin toimitusjohtaja ja Ethereum-lohkoketjun julkaisussa mukana ollut Vinay Gupta arvioi, että startup-yritysten osakkeita vastaavista arvopaperitokeneista voi muodostua seuraava hintakupla lohkoketjualalle.

– Varhaisen vaiheen kasvuyrityksiin sijoittaminen on lähellä uhkapeliä. Riskialttiiden startup-yritysten osakkeiden tokenisointi on huono idea. Uskon, että tämä tulee selväksi 4–5 vuoden kuluessa, Vinay Gupta sanoo.

Vinay Guptan mukaan arvoltaan vakaisiin kohteisiin sidotut arvopaperitokenit puolestaan tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia sijoittajille.

– Voisit esimerkiksi sijoittaa osan omaisuudestasi tokenisoituun eteläamerikkalaiseen sademetsään, jonka haluat säilyttää koskemattomana. Luulen, että tästä voi tulla vallankumouksellinen trendi.

Linkki juttuun:
yle.fi/uutiset/3-10551088?origin=rss

14
Ethereum / Vs: ETH hinta
« : La 5.01.2019 klo 10:38:58 »
Bitcoinin pahin kilpailija haastaa odottamattomalla tavalla – luonto kiittää

Kryptovaluuttojen louhinta syö paljon energiaa, ja etenkin bitcoin-tuotannon virrankulutusta pidetään syystäkin huolestuttavan suurena. Bitcoinin pahin kilpailija, ethereum, aikoo haalia lisää suosiota iskemällä juuri tähän: eetterivaluutta aikoo leikata omaa energiatarvettaan noin 99 prosenttia.

Spectrum kertoo, että ethereum-louhinta vie nykyisellään 25–50 prosenttia siitä mitä bitcoinin tuotantoon menee. Se on silti massiivinen määrä, sillä ethereum-teollisuus nielee yhtä paljon sähköä kuin Islanti, ja tyypillinen kaupankäynti vaatii saman verran virtaa kuin keskiverto koti käyttää tyypillisenä päivänä.

Ethereumin isä Vitalik Buterin, Ethereum Foundation sekä kryptovaluuttojen parissa puuhasteleva yhteisö aikovat pian tehdä kenttäkokeita uusiksi vedetyllä ethereum-koodilla.

Jos kaikki menee hyvin, vuoden 2019 loppuun mennessä ethereum vie vain sadasosan siitä sähkömäärästä mitä se tällä hetkellä tarvitsee.

https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/bitcoinin-pahin-kilpailija-haastaa-odottamattomalla-tavalla-luonto-kiittaa-6754058

Otin tännekin tuon Wäinämöisen viestin uutistopicista.

Tämä on muuten kova juttu toteutuessaan. Nykymaailmassa kulutus-, ympäristötekijät yms on pirun isossa roolissa ja näihin panostamalla/vähentämällä kynnys isoon breikkaamiseen madaltuu huomattavasti.

15
Pörssit / Vs: kryptopörssit
« : Ke 2.01.2019 klo 14:38:01 »
Tullut tässäkin aikanaan mainittua tuo hitbtc.com niin varoituksen sanana:

cointelegraph.com/news/hitbtc-account-freezes-in-spotlight-as-trace-mayer-john-mcafee-claim-foul-play
news.ibinex.com/2019/01/02/hitbtc-account-freezes-withdrawals-faces-accusations/

Ko. pörssistä ei ilmeisesti saa tavaraa ulos ainakaan ihan sujuvasti tällä hetkellä. Katsellaan taas proof of keys:n jälkeen, mutta eihän tämä nyt kovinkaan suurta luottoa anna :D. Itsellä aina kaikki sujunut Hitbtc:n kanssa sujuvasti, mutta nyt pitää ottaa taukoa itsekin.

Taitaa olla muutaman dollarikympin arvosta kryptoa tuolla sisällä, joten ei isommin itseen osunut tällä kertaa.

Jälleen kerran...:
Älkää säilyttäkö kryptoja pörsseissä!

Sivuja: 1 2 3 ... 11