Kryptokeskustelu.org
- Kaikki kryptovaluutoista -


Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Markettilippis

Sivuja: 1 2 3 ... 10
1
Vähän samat fiilikset itsellä.

2
Markkinaennusteet ja tekninen analyysi / Vs: Joko pohja meni?
« : Ma 17.12.2018 klo 21:02:17 »
Noh joko? Vaiko vielä huijataan ja kohta tuplat miinusta?

3
Mukavasti heti Iconit(kin) plussalla

4
Jep. Taidan pistää suurimmaksi osaksi Iconiin. Fusion on tosiaan melko tuuliajolla ja Ripple on jotenkin vain liian tylsä (näin pienellä rahalla sijoitettavaksi). Jos pienen siivun heittäisi lisäksi johonkin lottolappuun.

Kiitti, vahvistitte ajatuksiani.

5
Muut kryptovaluutat / Vs: Daneel (DAN)
« : Pe 14.12.2018 klo 21:03:25 »
https://coins.newbium.com/post/24129-top-15-promising-crypto-projects-2018-p2pb2b-cho

Daneel mukana näissä lupaavissa projekteissa. Kannattaa ehkä tsekata muitakin ainakin mulle useita tuntemattomimpia nimiä ns. Lottolapuiksi.

6
Olen tässä viimeisen kuukauden aikana taas siirrellyt fiattia kryptoihin. Viikonloppuna homma jatkuu varsin maltillisella summalla (satasen ja kahden välistä). Mikä on tällä hetkellä eniten in?! :D  :moon:

7
Media ja some / Vs: Pieniä uutisia
« : To 13.12.2018 klo 10:20:10 »
Suomen verokarhu vinkkasi Tanskan kollegaansa: 2 700 tanskalaista bitcoin-harrastajaa joutuu tarkastukseen

Tanskalaiset olivat tehneet yhteensä 13,4 miljoonan euron edestä bitcoin-kauppoja suomalaisessa palvelussa.

Tanskan verovirasto Skattestyrelsen tutkii noin 2 700 tanskalaista, jotka ovat ostaneet ja myyneet kryptovaluutta bitcoinia suomalaisen välityspalvelun kautta. Skattestyrelsen epäilee, että osa henkilöistä on jättänyt ilmoittamatta verottajalle bitcoin-kaupoilla tekemänsä voitot ja tappiot.
Skattesyrelsen kertoo tiedotteessaan, että se sai kesällä 2018 vinkin tanskalaisista bitcoin-harrastajista Suomen verohallinnolta. Viraston mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Tanskan verottaja sai kryptovaluuttakauppaan liittyvän tarkan vihjeen. Suomesta saatujen tietojen mukaan tanskalaiset olivat tehneet yhteensä 100 miljoonan kruunun eli noin 13,4 miljoonan euron arvosta kauppoja bitcoinilla suomalaisesssa välityspalvelussa vuosina 2015–2017. Suurin osa tehdyistä kaupoista oli pieniä, alle 1 340 euron ostoja tai myyntejä. Monet olivat vain ostaneet bitcoineja välityspalvelun kautta, mutta eivät olleet myyneet niitä siellä.

Kaikkien toimet selvitetään:
Tanskan verokarhu aikoo käydä läpi jokaisen henkilön voitot ja tappiot, koska ne saattavat vaikuttaa heidän verotukseensa. Viranomaiset ovat jo ottaneet yhteyttä ensimmäisiin henkilöihin asian selvittämiseksi. – Tämä on luultavasti vain jäävuoren huippu. Vaikka kyseessä on suhteellisen pieni bitcoin-vaihtopalvelu, niin saamamme tieto on hyvin arvokasta, koska se paljastaa alan trendejä, Skattestyrelsenin henkilöverotuksesta vastaava johtaja Karin Bergen sanoo tiedotteessa.

Tanskan verovirasto ei nimennyt suomalaista palvelua tiedotteessaan.
Suomessa sijaitsee kaksi yritystä, jotka tarjoavat bitcoinin välityspalveluita. Yritykset ovat Coinmotion-vaihtopalvelua ylläpitävä Prasos ja LocalBitcoins, jonka alustan kautta käyttäjät voivat käydä bitcoin-kauppaa suoraan keskenään.

Skattestyrelsenin mukaan Suomen verohallinto oli saanut tiedot tanskalaisista bitcoin-vaihtopalveluun tekemänsä tarkastuksen yhteydessä.

8
Media ja some / Vs: Pieniä uutisia
« : To 13.12.2018 klo 10:17:38 »
Raportti: Samsung kehittää kryptovaluuttalompakkoa älypuhelimiin – voidaan nähdä jo Galaxy S10:ssä

Samsung kehittää älypuhelimiinsa lohkoketju- ja kryptovaluuttateknologiaa, ja jo kevään Galaxy S10 -älypuhelimessa voidaan nähdä kryptovaluuttalompakko, raportoi nyt SamMobile-sivusto.

Samsungin kiinnostuksesta aihetta kohtaan saatiin vihiä jo aiemmin sen hakemien tavaramerkkien perusteella. Näitä olivat Blockchain KeyStore, Blockchain Key Box ja Blockchain Core.

SamMobilen mukaan Samsungin kryptovaluuttakokonaisuus tulee koostumaan laitteesta löytyvästä kryptovaluuttalompakosta kryptovaluuttojen säilyttämiseen sekä palvelusta, jonka avulla kryptovaluutoilla voidaan tehdä transaktioita ja siirtoja.

Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa kryptovaluutoista, kuten Bitcoinista, on kasvanut paljon länsimaita suurempi ilmiö. Voikin olla, että Samsung suuntaa kryptovaluuttaratkaisunsa aluksi kotimarkkinoilleen.

Samsungia edelle lohkoketjujen ja kryptovaluuttojen tuomisessa älypuhelimiin ovat ehtineet jo useammat valmistajat. Entuudestaan tutuista valmistajista HTC on aloittanut jo kryptovaluuttalompakon sisältävän Exodus 1 -älypuhelimensa toimitukset. Eniten huomiota lienee kuitenkin herättänyt Sirin Labsin Finney-älypuhelin, jonka markkinoilletulo alkaa olla myös lähellä. Lisäksi esimerkiksi osittain Jollan kanssa samoja avainhenkilöitä jakava Zippie on esitellyt yhteistyössä oman lohkoketjuälypuhelimensa.

9
Ethereum / Vs: ETH hinta
« : Pe 7.12.2018 klo 22:33:43 »
Itse en myöskään myisi/myy. Kattellaan miten hinnat kehittyy. Alhaalla käytiin mutta nopee pomppu otti vähän hintaa takasin.

10
Pörssit / Vs: Coinbase rahan siirron nopeus
« : Pe 7.12.2018 klo 21:54:35 »
Coinbase listaa läjän uusia kolikoita, vapise Binance:E. Vähän itteäni ihmetyttää Iconin puuttuminen?

11
Ethereum / Vs: ETH hinta
« : Ke 5.12.2018 klo 19:15:06 »
No nyt on likellä :D

... Jos siis dollareita katsotaan

12
"Ala" itelle sen verran tuntematon että viuhuu idea ohi iteltä.
Noin muuten ICOilut itellä nyt jäissä, kattoo nyt miten ylipäänsä markkinat tästä jatkaa.

13
Muut kryptovaluutat / Vs: Daneel (DAN)
« : La 1.12.2018 klo 16:40:56 »
Appi ulkona, kurssi mukavassa nousussa :peukku:

14
Media ja some / Vs: Pieniä uutisia
« : La 1.12.2018 klo 15:52:18 »
Arvio kryptoalan sisältä: Kurssilasku sai sadat tuhannet bitcoin-louhijat luovuttamaan

Bitcoin-louhijoiden yhteenlaskettu koneteho on pudonnut viime kuukausina merkittävästi, ja samoin on käynyt louhijoiden saamille tuotoille.

Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen markkinoilla nähtiin marraskuun ajan merkittävää laskua. Kuukauden aikana kryptovaluuttojen yhteenlaskettu markkina-arvo putosi noin 36 prosenttia 130 miljardin dollarin eli 114 miljardin euron paikkeille.

Kurssilasku on ajanut ahdinkoon kryptosijoittajien lisäksi kryptovaluuttojen louhijat. Louhinta tarkoittaa tietokoneiden laskentatehon käyttöä joidenkin kryptovaluuttojen varmentamiseen, mikä synnyttää louhijoille uutta kryptovaluuttaa.

Kryptoalan sisällä on kiertänyt arvio, jonka mukaan 600 000-800 000 bitcoin-louhijaa olisi lopettanut louhinnan kahden pahimman laskuviikon aikana marraskuun loppupuolella. Arvion esittäjä on suurimpiin bitcoin-louhijoiden keskittymiin eli pooleihin kuuluva kiinalainen F2pool.

Blockchain.com-sivuston mukaan bitcoin-louhijoiden yhteenlaskettu koneteho eli hash rate kävi toistaiseksi huipussaan elokuussa. Sen jälkeen louhintateho laski yli 40 prosenttia perjantaihin 29.11. mennessä.

Saman sivuston mukaan bitcoin-louhijoiden saamat tuotot pienenivät marraskuun aikana yli 50 prosenttia. Louhijoiden saama tuotto on enää hieman yli kymmenesosa siitä, mitä se oli bitcoinin kurssin käydessä huippulukemissa viime joulukuussa. Louhijoiden tuotot ovat pitkälti seurailleet bitcoinin kurssia.

Erityisesti louhijoiden arvioidaan vähentyneen Kiinassa. Taustalla ovat bitcoinin hinnanlaskun lisäksi maassa talvella merkittävästi nouseva sähkön hinta ja se, että monien louhijoiden käyttämät laitteet ovat vanhentuneita.

15
Ethereum / Vs: ETH hinta
« : Ke 28.11.2018 klo 22:54:40 »
Lähellä käytiin...

Sivuja: 1 2 3 ... 10